Liberty 99 a încheiat sezonul cu o victorie la scor în amicalul cu cehii de la Povltavska Fotbalova Academie

dsc 4012Echipa cu jucători născuți în anul 1999 a grupei de juniori C a Centrului de Fotbal Liberty a disputat duminică un joc amical, pe teren propriu, la Salonta, în compania formației cehe Povltavska Fotbalova Academie.


Meciul a fost dominat cu autoritate de jucătorii echipei gazdă, care la final s-au impus și cu un scor pe măsură, 6-2, după ce la pauză conduceau deja cu 4-0.

Golurile echipei Liberty au fost marcate de Cîrlig – 2, Bence – 2 și Marc – 2.

A fost o primă repriză foarte reușită pentru bihoreni, care pe lângă cele patru goluri marcate a ratat și alte numeroase ocazii.

În repriza a doua, pe fondul unei relaxări, au fost primite două goluri, dar în acest interval și elevii antrenorului Gongolea au marcat tot de două ori.

„A fost un joc bun înainte de plecarea în vacanță, un joc în care am avut inițiativa de-a lungul întregii partide”, a declarat, la finalul jocului, tehnicianul Adrian Gongolea.

De la începutul partidei antrenorul Gongolea a trimis în teren echipa: Hodoroabă – Savin, Rogojan, D. Pop, Gubics – Cîrlig, Treistar, Șut, Lezeu – Birtalan și Bence. Pe parcurs au mai fost introduși însă și: Debre – Terebenț, D. Stan, Bursuc și Marc.

După acest joc, componenții grupei de juniori C de la Liberty au intrat în vacanță, unde vor stat până pe data de 29 iulie.