Juniorii B au încheiat cu o victorie turneul semifinal de la Ploiești

dsc 3785Ultima etapă a turnului semifinal al Campionatului Național de fotbal juniori B de la Ploiești a adus și cel mai bun joc pentru jucătorii de la Liberty. Aceștia au întâlnit sâmbătă echipa LPS Banatul Timișoara.


La capătul unui joc foarte bun pentru bihoreni, aceștia s-au impus cu scorul de 2-1,  după ce la pauză s-a consemnat scor egal, 1-1.

Golurile elevilor antrenorului Halasz Laszlo au fost marcate de Bîgiu și Crișan.

Jucătorii de la CF Liberty au realizat un meci foarte bun, așa cum au evoluat în seria campionatului din care au făcut parte.

Neavând miză pentru ei și jucând mai relaxați, fotbaliștii de la Liberty au controlat cu autoritate partida, creându-și și multe ocazii.

Antrenorul Halasz Laszlo a început partida cu echipa: Fila – Vlad, Tonko, Morariu, Asandului – Tomuț, Miholca, Crișan – Sîrbu, Mureșan și Bîgiu. Pe parcursul confruntării i-a mai introdus însă și pe:  Matei – Măierean și Maria.

„A fost un turneu semifinal modest față de potențialul echipei. Cu toții am avut așteptări mari, însă nu am reușit să confirmăm jocurile bune din campionatul recent încheiat. Toate aceste lucruri ne obligă să muncim mai mult”, a declarat, la finalul turneului, antrenorul CF Liberty, Halasz Laszlo.

În celălalt joc al ultimei etape de la turneul semifinal de la Ploiești, LPS Iași a dispus cu 2-0 de gazdele de la Astra.

În clasament, cu 8 puncte, cei de la LPS Iași au terminat pe primul loc, obținând calificarea pentru finala campionatului. Pe locul II s-a situat LPS Banatul Timișoara, cu 4 puncte, iar locurile III-IV au fost ocupate de Astra Ploiești și Liberty, cu câte 3 puncte.

După acest turneu, jucătorii grupei de juniori B de la CF Liberty au intrat în vacanță, până pe 22 iulie.