Juniorii B au pierdut și cel de-al doilea joc la turneul semifinal de la Ploiești

dsc 3783Echipa de juniori B a CF Liberty a pierdut joi și cel de-al doilea meci pe care l-a disputat la turneul semifinal al Campionatului Național, care se desfășoară la Ploiești.


În etapa a doua a turneului, elevii antrenorului Halasz Laszlo au întâlnit formația gazdă, Astra, echipă de care au fost învinși însă cu scorul de 5-0, după ce la pauză gazdele conduceau cu 1-0.

A fost un joc interesant, cu Liberty începând mai bine și dominând primele 20 de minute, numai că a fost surprinsă apoi de un gol, reușit cu latul de la 30 de metri de ploieșteni, pe o gravă greșeală a portarului.

Golul primit i-a demoralizat pe bihoreni care au avut și ghinionul de a avea trei accidentați apoi, pe Morariu, Miholca și Crișan, care până la pauză, în interval de 5-6 minute, au trebuit schimbați, în locul lor intrând Cotrău, Buz și Bîgiu.

Cei trei nou-intrați nu au reușit să revitalizeze jocul, ba dimpotrivă situația s-a înrăutățit, astfel că în repriza a doua, deși bihorenii au atacat mai mult, gazdele au fost cele care au mai marcat, pe contraatac, astfel că cei de la Astra au înscris gol după gol, până s-a ajuns la 5-0, scor cu care s-a încheiat jocul.

Tehnicianul echipei Liberty, Halasz, a început partida cu echipa: Fila – Cherecheș, Morariu, Tonko, Vlad – Sîrbu, Tomuț, Miholca – Mureșan, Gabor și Crișan. Pe parcurs i-a mai introdus însă și pe: Buz, Măierean, Maria, Bîgiu și Cotrău.

În celălalt meci din etapa a II-a a turneului, LPS Iași a dispus la loviturile de departajare de LPS Banatul Timișoara, după ce la finele timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, 2-2.

În clasament, Liberty ocupă locul IV, după două etape, fără nici un punct, în timp ce în frunte se situează LPS Iași, cu 5 puncte, LPS Banatul Timișoara, cu 4, și Astra Ploiești, cu 3 puncte.

În ultima etapă, sâmbătă, de la ora 10, Liberty se va confrunta cu LPS Banatul Timișoara, iar LPS Iași o va avea ca adversară pe echipa gazdă, Astra Ploiești.