După ce au condus cu 1-0, juniorii B au cedat primul joc de la turneul semifinal

jun b lib 2012 aug4Echipa de juniori B a clubului CF Liberty a debutat cu o înfrângere la turneul semifinal al Campionatului Național, care se desfășoară în această săptămână la Ploiești.


În prima etapă, elevii antrenorului Halasz Laszlo au întâlnit echipa LPS Iași, formație de care au fost întrecuți cu scorul de 2-1, după ce la pauză Liberty conducea totuși cu 1-0.

A fost o primă repriză bună pentru bihoreni, care pe lângă golul înscris  de Mureșan, au retat și alte oportunități de a marca.

Din păcate, în partea a doua, în minutul 65 fundașul stânga Asandului a văzut al doilea cartonaș galben, implicit și pe cel roșu, și și-a lăsat echipa în inferioritate numerică.

Superioritatea din teren a adversarului s-a concretizat însă în ultimele 10 minute, când moldovenii au reușit să înscrie de două ori, prima dată din lovitură liberă, iar apoi pe un contraatac.

Astfel, Liberty a pierdut primul joc al turneului și și-a diminuat șansele de calificare pentru finală.

Antrenorul Halasz Laszlo a început partida cu: Fila – Vlad, Tonko, Morariu, Asandului – Tomuț, Miholca, Crișan – Mureșan, Gabor și Sîrbu. Pe parcurs i-a mai introdus însă și pe: Buz, Maria, Bîgiu și Măierean.

În celălalt joc din prima etapă a turneului, LPS Banatul Timișoara a dispus cu scorul de 2-0 de Astra Ploiești.

În etapa a doua, CF Liberty va întâlni joi, de la ora 18, formația Astra Ploiești. În celălalt meci din runda secundă, LPS Iași se va duela cu LPS Banatul Timișoara.